Bloggkalender

«januari 2015»
måntisonstorfrelörsön
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Senaste inlägg
Fullt hus 🥰
Vår!
Valpmys!
Sorg och hopp!
Valpar!
Nedräkning!
Förtvivlade!
Snart valpar på Svahngården!
En dag på stranden!
Längesen!

Blogg

Ledig fredag

2015-01-30 20:41

image

 

Härligt med fyradagarsvecka. Började dagen med kaffe och tända ljus och en flock schapendoes vid fötterna. Efter städning och lunch så packade jag in schapparna i bilen och körde in till Ängelholm. Hämtade Agnes i skolan för att köra henne till jobbet. Köpte hundmat och lite godis...Sedan körde vi vidare till Pia och Newton för rastning och bus på Westers äng. Det både snöade och regnade. Ett gäng lagom blöta och smutsiga lurvisar fick jag med mig hem. Men efter gofika hos Pia så var de nästan torra och rena igen. Nu är det kvällsmys med Agnes och trötta hundar. Gräsänka denna helgen oxå. Hoppas Pär har ett vildsvin med sig hem på söndag. Trevlig helg.                         

 


Morsgrisar!

2015-01-28 01:19

image

 

 Lycka är när matte kommer hem efter en bortakväll. Då vill vi faktiskt tom följa med in på toa...        Jag vill tillägga att resten av familjen har varit hemma... Siri har legat i soffan medan våra tre stora schapendoes har legat vid fönstret på verandan och tittat mot garageuppfarten. Lille Mio hade fullt upp med att fösöka få igång tjejerna...

Själv hade jag en mycket givande och trevlig kväll tillsammans med annat hundfolk. Dessutom slapp jag tillbringa kvällen med mina fotbollsnördar. Det var visst myyycket viktiga matcher på TV igår igen!                                                                                                   

 


Snö och kattmys...

2015-01-26 18:14

Snön som vi hade i helgen har redan försvunnit. Så trist... Hundarna hade så roligt. Och de var så rena.

Förutom snölek ute så har det varit en ganska lugn helg hos oss. Pär har varit iväg och jagat. Jag tog lille Mio med mig till mamma i lördags eftermiddag. Tyckte att han skulle få lite kattvana. Lilla Cocos är ju van vid schapendoes. Iris, Vildas syster som bor hos min bror med familj är där ganska ofta. Våra andra schapendoes följer med ibland. Det går oftast bra. Bara Vilda som får fart på katten...

Mio uppförde sig exemplariskt. Tittade och hälsade på Lilla Cocos sen la han sig ner och somnade. Duktig kille. 

     image

      image

       image

       


Kattjakt!

2015-01-23 20:33

Imorse när jag släppte ut våra hundar så for de iväg som raketer... Mika först med Vilda och Flisa hack i häl. Jag hann inte reagera, men det gjorde den stackars katten, som tur var. En stor vit halvperser som jag aldrig sett förut hade råkat ta sig in på vår innergård. Den for snabbt ut genom stängslet och upp i ett träd. Kvar uppe i stenmuren stod tre mycket förvånande schapendoes. Tror inte den kommer tillbaka. De älskar inte katter...Men min mammas fina Lilla Cocos går bra för Flisa ,och Mika. Vilda däremot tål inte henne.

image


Lille Mio.

2015-01-21 16:21

Det är så kul för hundarna med lite snö... Mio hänger på de stora så gott han kan. Vilda är helt klart favoriten. Numera sover även Mio i vår säng. Tur att vår säng är extra bred. Men nu är det nästan fullt...image


Hemsidan börjar arta sig.

2015-01-18 00:47

Idag har jag suttit vid datorn större delen av dan. Det är mycket jobb... Vi har givetvis hunnit med att rasta hundarna. De blev lek och bus i hästhagen. Lille Mio fick bäras i sjalen på hemvägen.

image   image


Ny blogg!

2015-01-17 13:54

Jag håller på att göra en ny hemsida. Vilket inte är lätt... Data är inte min grej

Men med hjälp av Newtons matte Pia ,så ska det nog gå. På min nya blogg är tanken att det ska komma in aktuella bilder och uppdateringar om Zingoalla´s hundar.

image