Bloggkalender

«mars 2016»
måntisonstorfrelörsön
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Senaste inlägg
Fullt hus 🥰
Vår!
Valpmys!
Sorg och hopp!
Valpar!
Nedräkning!
Förtvivlade!
Snart valpar på Svahngården!
En dag på stranden!
Längesen!

Blogg

4 veckor nu!

2016-03-22 20:29

Nu är det 4 veckor sen vi var i Norge och parade Flisa med fina Sil. Vi har inte tänkt att ultraljuda...Vi tror och hoppas såklart att hon är dräktig. Förra veckan hade hon ingen matlust, vilket är ett gott tecken. Aptiten har kommit tillbaka igen. Alltså goda tecken.

image 

Flisa ville gärna ha benet som låg på soffbordet.

 

I lördags var jag i Malmö och hejade på Zingoalla´s Zuper Zlatan, fina Vito. Han slog till och blev 2a bästa hane, fick reservcert och en fantastiskt fin kritik. Hans pappa Evve blev 4a av alla hanarna.

image

Lisa och Vito.

image

Vitos fina kritik!

image

Ann och fina pappa Evve.

 

image

Vår fina Finduz, Zingoalla´s Captain Fantaztic.

 

Avslutar med några bilder från innergården.

image

Lille Schnapps, Zingoalla´s Magic Gandhi.

image

Han biter hellre i min sko än kissar.

image

Ligger gärna och somnar när jag är på toa...

image

Kamplek mellan Finduz och Schnapps.

image

Sen somnar de gott tillsammans som bästa vänner.

Vänner ska man ju vara rädd om! Ha det gott!


Bara en kvar!

2016-03-12 19:20

Vi har haft två helger med trevliga besök och valpleveranser. Denna helgen är det lugnt. Bara lille Schnapps kvar av valparna, men det är fart i honom kan jag lova... Förförra helgen var pappa Ramses här på besök med husse och matte. Så trevligt. Valparna fick så fina gosefår i present. Tidigare har de fått presenter från halvsyster Kiki i Holland som hennes matte sytt. Liseth på kennel Broeshoppers har en webshop där man kan beställa jättebra selen och fina leksaker som hon bl.a syr med fina schapendoes monogram på. www.jollydoez.nl Valparna besiktigades utan anmärkning , hela högen. De skötte sig utmärkt och fick fina ord med sig. Åka bil var inte heller läskigt. 

image

image

Lugna och trygga både hos veterinären och i bilen.

 

image image

Pappa Ramses med Kingen och Schnapps.

image

image

Vilda

image

Mika

 

På söndagen var det dags för de två svart/vita att flytta till sina nya familjer. Först var det lilla Zingoalla´s Magic Malala tur att åka med matte Lotta Augustzen och extramatte Lisa till Karlskrona där hon blir "lillasyster" till Mikas syster Zelma, Mc Marra´s Hot Vanilla Ice. Stort lycka till Lotta och Stefan.

image image

image

Lilla Zoey, söt som socker.

Efter lunch kom hela familjen Tukiainen. Lille Nelson hade blå rosett om halsen. Pappa Jukka hade bindel för ögonen och var helt ovetandes om var han befann sig. Det var nämligen hans 60årsdag och lille Nelson var hans födelsedagspresent... Det tog ett litet tag innan han förstod att han fått en liten valp. När allt lagt sig så åt vi tårta tillsammans. Lille Nelson blir "lillebror" till Mikas bröder Harley och Bailey i Strandbaden. Stort lycka till Jukka och Cecilia.

image

Hela härliga familjen Tukiainen.

image

Söta, fina Zingoalla´s Magic Mandela, Nelson.

Därefter hade vi bara två killar kvar i en vecka... Förra helgen fick vi gäster från Östersund. Elin kom hit med två killar för att kickboxas i Ängelholm. De bodde hos oss. Det var Elins tredje match. Både hon och Johan vann sina matcher och blev inbjudna till SM i Göteborg om en månad... Stort! Jag ogillar boxning, men vi körde in till stan för att heja. Och det var faktiskt helt ok. Har dock förbjudit mina söner att boxas när det kommit på tal.

image

Johan, Daniel och Elin.

Samma helg kom familjen Bäckström från Skellefteå för att hämta Kingen. Pappa Tobbe bodde i Ängelholm ett år på 80-talet då han spelade hockey i Rögle. Vi blev då goda vänner och jag var uppe i Skellefteå och hälsade på honom och Erika. Mycket har hänt sen dess... Jättekul att träffas igen. Nu kommer det inte dröja så länge tills nästa gång. Vi planerar en Norrlandsresa i sommar. Vi hade två mysiga kvällar innan de flög till Skellefteå med Kingen som verkar trivas i snön... Lycka till Tobbe, Erika, Axel och Rebecka (när du kommer hem från Taiwan i sommar).

image

Glada familjen med lille Kingen.

image

Sötnosen och kelgrisen Zingoalla´s Magic Luther King.

 

Finingen Zingoalla´s Magic Gandhi får stanna tills han fått rabiesvaccin och pass. Sista veckan i april flyttar han till Polen där han kommer att valla och synas på utställningar. Samma vecka hoppas vi på nya valpar. 

image

Schnapps!

image

Hej världen!

image image

 Ensamtid med mamma Mika❤️

 

Pär är på jakt hela helgen och Agnes är på dejt... Jag är ensam hemma med dogsen och har slötittat på mellon samtidigt som jag har bloggat. Nu är det glassdags😋 Ha det gott😘